G4˛

The 16th Generation
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 AKTIFkan diRimu!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
h i k a r i

avatar

Female Number of posts : 773
Age : 24
Location : MacHidA, guess what?
Registration date : 2007-11-27

PostSubject: AKTIFkan diRimu!!   January 4th 2009, 10:54

Salamun 'aLayk.

buat pembaca setia laman ini,juga yg sering2 mampir untuk melihat perkembangan laman ini,juga buat teman2 yg tidak pernah membuka.
MOSHI-moshi.

kini kite di alam yg semakin mmbesar dn semuanya terus matang untuk berfikir dgn lebih bernas.adapun,msg2 meluahkan fikiran di dlm blog peribadi,kita harus punya 1 laman yg aktif agar semua rakyat gen16 dpt brbicara dn brdikusi brsama.klupun laman ini tiada siapa yg mau untuk meneruskn prjuangannya,nmun jgn biarkan gen16 trs trsadai tnpa prkmbangan.bkn mbrmksd gen16 tiada prkmbgn,cuma msg2 tahu f4 akn ada ramaii yg pindah dn mgkn yg baruu.jd,sbg bukti bhw gen16 trs brgerak dgn pantas dn efisien,wajarlah jika laman ini diaktifkan kembali.ataupun,bikin saja blog batch spt batch2 yg lain.lgpun,boleh dikatakan musim blog ini msih belum pudar dikalangan anak2 gen16,kann?jd,jika ssiapa yg mmpunyai ksmpatan dn masa yg begitu bykk,sudi2lah mmbikin sebuah blog yg cantik.[lgpun,ramai je bdk gen16 yg blog dyorg cntik kan?]

setidaaknye,MT mmbuat satu biro baru,biro dokumentasi dn melantik org yg betuul untuk menjage blog ituuh.ye x?mungkin ini lebih senang kerna dia sudah tahu tanggungjawabnya itu untuk mnjaga blog batch..bla..bla..

okeh,itu shj pendapat dari ana,

arigatou.
Back to top Go down
View user profile
aR-b0o
aDmiN
aDmiN
avatar

Male Number of posts : 888
Age : 24
Job/hobbies : zzZz
Registration date : 2007-11-26

PostSubject: Re: AKTIFkan diRimu!!   January 5th 2009, 14:59

betul3 (upin ipin lagi)... bleh jgak.. aku sah2 x bleh.. xde byk mase utk buat menatang tuh..
ali kate nk aktifkan blk web ni.. tp x gerak p0n..
psl blog tuh kasi bnt ke yg buat boleh?
sbb klu nk kasi bnn cam xde yg reti sgt design2 nih (klu ade bgos la)..

mushi mushi (ape tuh o_0?)

_________________
Back to top Go down
View user profile
ali uthman
aDmiN
aDmiN
avatar

Female Number of posts : 315
Age : 24
Location : meja paling blakang.
Job/hobbies : cuba untuk membuat membaca jadi hobi.
Humor : buku tasawwur
Registration date : 2007-12-09

PostSubject: Re: AKTIFkan diRimu!!   January 23rd 2009, 23:40

bkn kah atahun lepas aku dah mencoba sukses, namun, si pengacau dtg balik, semua sia sia saja, nak bincang, ada kacau. tak fikir kah? hahahaha, membebel pula. g mampos arrr.

kalau nk start balik forum nih, kena delete semua topic, tuakar layout. and macam macam lagi, so, siapa setuju, nnti kteorang cari masa yeeeeeeeeeeeeeee.
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/merdaycar
na-beel

avatar

Male Number of posts : 1016
Age : 24
Location : ampang..
Job/hobbies : kacau air yang berais..
Humor : gigi ali...
Registration date : 2007-12-01

PostSubject: Re: AKTIFkan diRimu!!   January 26th 2009, 16:45

setuju!tp aku rase kite tros pindah ke forum/web lain.
And kite sebarkan kat semua f4 bila da siap.
Sebab taun lps kite x gtau pun semua org yg kite de forum ni.
Back to top Go down
View user profile
executive sales manager



Male Number of posts : 103
Age : 24
Registration date : 2007-12-31

PostSubject: Re: AKTIFkan diRimu!!   January 26th 2009, 16:49

skng nih bwat hape kecoh pasal forum, yg penting DUIT!!
xde duit xle bwat wafdul amin

semwa kna terlibat dalam jualan, barulah berhasil!!

pasal sape jd ajk nih, jadi ajk tuh x penting gak, kalo xde duit, xde wafdul amin, semwa tuh x bermakna, membazir masa!!!
Back to top Go down
View user profile
mirer.

avatar

Female Number of posts : 126
Age : 24
Registration date : 2007-12-05

PostSubject: Re: AKTIFkan diRimu!!   January 26th 2009, 23:22

Setuju,delete post2 lepas.Banyak sangat mengarut,out of topic.
Kalau nak terus pindah pun okey jugak an.

Taaapi, apahal tetb duit nie? :S
Back to top Go down
View user profile
na-beel

avatar

Male Number of posts : 1016
Age : 24
Location : ampang..
Job/hobbies : kacau air yang berais..
Humor : gigi ali...
Registration date : 2007-12-01

PostSubject: Re: AKTIFkan diRimu!!   January 27th 2009, 18:42

pindah2!!
Back to top Go down
View user profile
executive sales manager



Male Number of posts : 103
Age : 24
Registration date : 2007-12-31

PostSubject: Re: AKTIFkan diRimu!!   January 27th 2009, 20:28

dah name post aktifkan dirimu, mesti ah aktifkan segalanya.
terutama projek terbesar bg f4 iaitu WAFDUL AMIN..
Back to top Go down
View user profile
h i k a r i

avatar

Female Number of posts : 773
Age : 24
Location : MacHidA, guess what?
Registration date : 2007-11-27

PostSubject: Re: AKTIFkan diRimu!!   February 14th 2009, 17:12

ehm,

rse cam bwat blog batch lg oke.klu laman web cam lg mrapu,btol dak?
Back to top Go down
View user profile
athirah.zahari



Female Number of posts : 2
Age : 24
Registration date : 2009-06-23

PostSubject: Re: AKTIFkan diRimu!!   June 23rd 2009, 17:32

ana rase buat web ni lagi senang kalau nak buat perbincangan.
kalau ada yang merapu merepek, admin cepat2 la buat ape2.

cepat2, aktifkan balik web ni!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: AKTIFkan diRimu!!   

Back to top Go down
 
AKTIFkan diRimu!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
G4˛ :: Skuwl-
Jump to: